Welkom bij
Sorelle Bloem & Kado

Gelegen in het centrum van Steenwijk vindt u onze gezellige bloem & kado winkel. We hebben een mooi assortiment aan bloemen, planten, potten, glas, decoratie en kado artikelen. Ook kunt u bij ons terecht voor workshops, bruidswerk, rouwwerk en bloemabonnementen.

Wilt u uw bloemen laten bezorgen of ophalen?
Bestel het in onze
webshop.

Sorelle Bloem & Kado is een bloemenwinkel die is opgericht door 2 zussen Lyanne & Marla Hoorn. De winkel bestaat sinds september 2015. Wij werken met veel plezier en enthousiasme en willen alle klanten tevreden en met een glimlach de winkel weer zien verlaten.

Kom gerust een keer langs om de winkel te bekijken!

Bloemrijke groet, Lyanne & Marla Hoorn

Bruidswerk

De mooiste dag van jullie leven! Daar horen natuurlijk bloemen bij!

Je kunt bij ons terecht voor een prachtig bruidsboeket, maar ook voor een bruidegoms corsage, corsage’s voor jullie gasten en voor de autoversiering. Daarnaast is het mogelijk om door ons jullie trouwlocatie aan te kleden met bloemen.

Lees hier verder ..

Rouwarrangementen

Bloemen zeggen meer dan woorden.

Bij het overlijden van een dierbare is het een emotionele moeilijke periode en schieten woorden vaak te kort. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. U kunt zo’n arrangement zo persoonlijk mogelijk maken waardoor het goed past bij de overledene, of bij gevoelens die u zelf wilt uitdrukken.

Lees hier verder ..

Bloemen bezorgen Tuk, Steenwijkerwold, Marijenkampen, Willemsoord, De Blesse, Blesdijke, Oldemarkt, Ossenzijl, Kalenberg, Zuidveen, Giethoorn, Blokzijl, Darp, Havelte, Nijeveen, Wanneperveen, De Pol, Witte Paarden, Onna, Scheerwolde, Wetering, Nijensleek, Eesveen, Frederiksoord, Vledder, Wilhelminaoord, Havelterberg, Paasloo, Kolderveen, Kallenkote, Wapse, Wapserveen, De Bult en/of Dwarsgracht

Bloemist Steenwijk, bezorgt uw boeket bloemen in Steenwijk, en verder in de hele regio Steenwijk. Vandaag bloemetje bezorgen Fleurop Bloemist SorelleBloemen.nl zorgt ervoor

Bloemist bloemen bezorgen Steenwijk

Bloemen laten bezorgen. Onze Fleurop bloemist in Steenwijk is gevestigd in of nabij Oosterbeek. Dagelijks krijgt hij de bloemen vers van de veiling binnen. Als er geen Fleurop Bloemist is gevestigd in Steenwijk dan wordt de bestelling verzorgd door de dichtstbijzijnde Fleurop Bloemist in de buurt van Steenwijk

De boeketten met bloemen worden door de bloemist in of in de nabijheid van Steenwijk met zorg samengesteld, en prachtig verpakt. De Bezorger van de Fleurop Bloemist in Steenwijk zal het boeket bloemen persoonlijk en op tijd voor u afleveren.

Bloemen Steenwijk, Bloemist Steenwijk, Bloemenzaak Steenwijk, Bloemist Steenwijk

Vandaag bloemen laten bezorgen Steenwijk
bloemen laten bezorgen

Rouwstuk of plant voor bezorgen in Steenwijk is gemakkelijk en snel.

Bloemist Steenwijk heeft een prachtige collectie boeketten en bloemstukken beschikbaar voor levering in Steenwijk in onze webshop.

Snelle bezorging van bloemen in Steenwijk

Verjaardag of trouwdag vergeten? Schakel Fleurop bloemist Steenwijk in voor snelle bezorging van een bloemengroet! Voor alle producten in onze online bloemenwinkel – inclusief cadeauartikelen- geldt namelijk: voor 13.00 uur besteld = dezelfde dag bezorgd door de lokale FLEUROP BLOEMIST in Oosterbeek (met uitzondering van zon- en feestdagen)!

Bloemen Steenwijk, Bloemist Steenwijk, Bloemenzaak Steenwijk, Bloemist Steenwijk

Bloemist Steenwijk heeft een prachtige collectie boeketten en bloemstukken beschikbaar voor levering in Steenwijk in onze webshop.

Doordat de FLEUROP BLOEMIST in Steenwijk verse kwaliteitsbloemen gebruikt, kunnen wij u de garantie geven dat onze FLEUROP boeketten 7 dagen mooi op de vaas staan.

Bloemetje laten bezorgen in Steenwijk

Vanzelfsprekend is het van belang dat u de bloemen goed verzorgt.

Mocht een boeket niet aan uw verwachting voldoen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice.

Fleurop Bloemist Steenwijk
bloemen bezorgen

Fleurop bloemist Steenwijk
Bloemist Steenwijk bloemen bestel service Steenwijk bezorgd boeket bloemen in Steenwijk
De mooiste boeketten met bloemen voor bezorging in Steenwijk
Fleurop bloemist Steenwijk

Fleurop
Vakkundige bloemist: Bij FLEUROP aangesloten BLOEMIST in Oosterbeek is in het bezit van een vakdiploma en daarmee een vakundig erkend bloemist. Bloemetje bezorgen? U kunt er dus op van uit gaan dat een door u besteld boeket vakkundig gebonden wordt. Naast een goede hygiene in de bloemenwinkel en een geconditioneerd transport zorgt de bloemist in Steenwijk dat de bloemen vers en schoon gemaakt zijn. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de bloemen, want goed schoongemaakte bloemstelen vervuilen het water niet en schoon vaaswater is heel belangrijk om bloemen mooi te houden.

Kwaliteitswaarborg: De FLEUROP organisatie houdt de kwaliteit van haar dienstverlening nauwlettend in de gaten.vandaag bloemetje bezorgen Op regelmatige basis worden testen door FLEUROP opgezet. Daarbij wordt onder andere gecontroleerd of boeketten tijdig worden geleverd, of de kwaliteit aan de eisen voldoet en of de boeketten zo goed mogelijk lijken op het bestelde product.

Veilig online bloemen bestellen voor Steenwijk
In onze webshop bieden wij onze klanten een veilige betaalomgeving aan. Wij maken hierbij gebruik van onze betalingsprovider MultiSafePay.

SorelleBloemen.nl
Bloemist Steenwijk maakt gebruik van de beveiligde betalings platforms van MultiSafePay. Alle door ons verstuurde betalingsdata, inclusief de creditcard gegevens worden verzonden met SSL encryptie.

U kunt hier uw bloemetje laten bezorgen voor levering in Steenwijk, en andere plaatsen in de regio van Steenwijk.

Wilt u ergens anders in Nederland een boeket bloemen laten bezorgen? SorelleBloemen.nl is uw online bloemist om dit voor u te verzorgen.

Scroll naar top