- Rouwbloemwerk -


Bloemen zeggen meer dan woorden.

Bij het overlijden van een dierbare is het een emotionele moeilijke periode en schieten woorden vaak te kort. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. U kunt zo'n arrangement zo persoonlijk mogelijk maken waardoor het goed past bij de overledene, of bij gevoelens die u zelf wilt uitdrukken.

Wij staan u graag persoonlijk te woord in onze winkel of bij u thuis waar wij met veel aandacht u kunnen adviseren bij de keuze van een passend en persoonlijk rouwarrangement.

Al onze rouwarrangementen zullen met de grootste zorg en kundigheid door ons gemaakt worden, hiervoor gebruiken wij alleen maar kwalitatief goede bloemen en materialen.


Rouwlinten of Rouwkaart

U kunt er voor kiezen om een rouwlint of rouwkaart in het arrangement te verwerken.

omdat wij het belangrijk vinden dat de tekst foutloos uitgevoerd wordt, produceren wij deze linten in onze eigen winkel. U kunt kiezen uit verschillende kleuren lint en letter bedrukking. Rouwkaarten hebben we ook in verschillende soorten en maten die u in de winkel kan uitzoeken.


Online rouwwerk bestellen

Wij begrijpen ook dat het in de dagen na een overlijden erg hectisch en druk is, er moet veel geregeld worden. Daarom kunt u nu ook online uw rouwbloemwerk bestellen via onze webshop. Neem gerust een kijkje, zijn er vragen? Dan horen wij dat graag.